Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Walcheren Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Walcheren Business Plaza alle ondernemers uit Walcheren een platform om zich te profileren.

Doel Walcheren Business Plaza:
Het doel van Walcheren Business Plaza is om ondernemers uit de regio Walcheren een platform te bieden om zich te profileren. Op Walcheren Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Walcheren  vindbaar. Op Walcheren Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit de regio Walcheren. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Walcheren Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager, klik dan hier


Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Walcheren Business Plaza

  • Fox Parkbeheer
  • HIer uw logo
  • mojdesign
  • Mors Bouwstudio
  • Sas assurantien
Profiteer van de voordelen als member van Walcheren Business Plaza Meld u nu aan

Bevenco
mojdesign footer
Sas Assurantien footer